Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. část - střecha a stěny a tak podobně...

20. 12. 2008

     Tak od poslední návštěvy  se teda děly velký věci. Za jeden pracovní týden se tam stihlo zaizolovat celý barák zvenku polystyrenem, izoluje se sokl, jsou podbité přesahy střechy, a všechny viditelné části dřevěných konstrukcí jsou natřené základovkou na bílo... A kromě toho je skoro hotová stříška nad vchodem, už je použitelný balkón, střecha je kompletně pod fólií.

 

Obrazek

     A v pátek (19.12.) přijela firma s plastovými okny a dveřmi a rovnou je tam všechny osadili a zapěnili... Jenom vchodové dveře mají trošku jiný rozměr než otvor pro ně určený, takže nevím, jak to pak nakonec vyřešili. Každopádně jeden klíč od dveří jsem jim už sebral - přece musíme mít svůj vlastní klíč od Huhu, abysme tam mohli chodit očumovat v jakoukoliv denní i noční dobu, nééé ??

 

     Jinak ta krytina se asi bude dělat až po Novém roce - jestli nám někdo tašky neukradne, když jsou už složený jen tak na pozemku :-))

      Skoro hnedle po Silvestru (8.1.), když jsme zas jeli na kontrolu, tak už byla položená izolace z polystyrenu na podlaze v přízemí. Mělo se i betonovat, ale trošku nás zabrzdily noční až -15  C mrazy, co k nám přišly odněkud ze Sibiře... Tak si alespoň pokrývači postupně nalaťovali střechu na tašky. Ale 18.1. při nočním výletě jsme se trošku vyděsili, že nám někdo v Huhu svítí.. Ale byla to čerstvě vybetonovaná první půlka podlahy a stály tam zářiče-ohřívače, aby to zatvrdlo ještě letos.. A už tam jsou konečně ty vstupní dveře :-))

  Obrazek

 

     Ale co teprve, když jsme si zase udělali půlnoční exkurzi po nějakém 1 týdnu !! To jsme se nestačili divit... Střecha pokrytá, část střešních oken už na místě, žlaby hotové.. No a vevnitř, tam nás málem klepla Pepka, protože už tam stojí... ale to až v dalším pokračování :-))

 

Náhledy fotografií ze složky Stěny, okna, střecha a tak...

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář